Веселата ферма

Продукти произведени от Веселата ферма АД и сертифицирани от Ceres BG-BIO-04.

“Веселата ферма” АД е основана 2008 г.

Стопанството ни е разположено в екологично чистия полупланински район на село Скрът – община Петрич.

Селото се намира в подножието на планината Беласица, където ние отглеждаме с много любов и в хармония с природата нашите продукти.

За направата на консервите не са използвани: газ, ток или нафта, а само жив огън, който дава допълнителен и неповторим вкус.

Зеленчуците са преработени до няколко часа след брането им в собствения цех на фермата.

Консервите съдържат само плодове, зеленчуци, естествени подправки, хималайска сол и биосертифицирана захар, олио и оцет. Не съдържат каквито и да е пълнители или подобрители на вкуса.

Продукти

Веселата ферма

Продукти произведени от Веселата ферма АД и сертифицирани от Ceres BG-BIO-04. “Веселата ферма” АД е основана 2008 г. Стопанството ни е разположено в екологично чистия полупланински район на село Скрът – община Петрич. Селото се намира в подножието на планината Беласица, където ние отглеждаме с много любов и в хармония с природата нашите продукти. За направата на консервите не са използвани: газ, ток или нафта, а само жив огън, който дава допълнителен и неповторим вкус. Зеленчуците са преработени до няколко часа след брането им в собствения цех на фермата. Консервите съдържат само плодове, зеленчуци, естествени подправки, хималайска сол и биосертифицирана захар, олио и оцет. Не съдържат каквито и да е пълнители или подобрители на вкуса.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки