z Веселата Ферма

BG / EN
 
Търсене: 
 


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ И ПОМОЩ


Регистрация

За да се регистрирате на сайта ни изберете „Регистрация“ от първия екран. Във формата за въвеждане задължително попълнете своя e-mail и парола за вход във „Веселата ферма“. След избора на бутон „Готово“ на посочения от Вас e-mail ще получите информация за успешната си регистрация на сайта ни. След регистрация избирайте бутон „Вход“ при въведени потребител и парола, за да направите заявка на продукти.


Заявки

За да направите заявка на сайта ни изберете продукт от списъка „Пресни продукти“ или „Дълготрайни продукти“. Попълнете желаното количество и натиснете бутон „Добави в кошницата“. Aко искате да добавите следващ продукт натиснете бутон „Продължи с пазаруването“. Изберете дата за доставка и място за получаване на заявката. Приключвате заявката си от бутон „Заяви“. Информация за направената заявка ще получите на посочения от Вас e-mail.

Плащане

Заплащане на направените заявки, доставки или абонаменти може да направите по някой от следните начини:
  • - Чрез Ипей с дебитна, кредитна карта или микросметка (стартирайте линка за плащане през ePay.bg, който сте получили на e-mail си);
  • - Чрез Изипей в брой - на някоя от касите на Easypay (Изипей АД) поискайте плащане към интернет тъгровец. Трябва да представите платежния код и името на фирмата - ”Веселата ферма” АД.
    Срокът за плащане на направената от Вас заявка е три дни от момента получаване на потвърждаващ имейл от сайта ни.
    След изтичане на срока за плащане ако не сте извършили плащането заявената от Вас заявка става невалидена!
  • - В брой при доставка на адрес.


 

Copyright © 2014 Веселата ферма

ЗА НАС КОНТАКТИ ПОМОЩ